Wizz Air с нови полети от София: Аликанте, Бристъл, Хамбург, Осло

Wizz Air / Уиз Еър

От март 2016г. Wizz Air ще лети от София до 4 нови европейски дестинации и увеличава честотата на вече съществуващи маршрути.

Според прес съобщение на авиокомпанията, нискотарифният превозвач ще добави шести самолет Airbus A320 към 5-те самолета в базата си в София. От 27 март 2016 Wizz Air ще започне да извършва полети до Аликанте (Испания), Бристол (Великобритания),  Хамбург / Любек  (Германия) и до столицата на Норвегия Осло (полетите ще кацат на летище Torp).

Билетите за новите маршрути вече са в продажба, като цените на полетите започват от 49.99 лв. за Хамбург, 59.99 лв. за Бристол и Осло и 79.99 лв. за Аликанте. Полетите до всички нови дестинации ще са два пъти седмично. До Хамбург  и Бристол WizzAir ще лети в понеделник и петък, до Аликанте – в сряда и неделя, а до Осло – в четвъртък и неделя.

Освен това авиокомпанията ще увелчи честотата на полетите от София до Лондон, Брюксел, Айндховен и Малмьо от същата дата.

Съвсем наскоро Уиз Еър започна да лети между София и Бари и Неапол в Италия, до Женева в Швейцария и до Кьолн и Мюнхен в Германия.